vonk voor ontwikkeling wie wij zijn werkwijze aanbod contact


Individuele ontwikkeling
coaching
intervisie
Ontwikkeling van teams
teamcoaching
theater van de samenwerking
Ontwikkeling van organisaties
toekomstscenario's
spelsimulaties
Andere dienstverlening
mediation (conflictbemiddeling)
theatersportTeamcoaching: Samen werken met resultaat

Het kan écht. Maar het is niet altijd eenvoudig om resultaatgericht samen te werken. Vaak is er veel te doen in weinig tijd, komen er spoedklussen tussendoor, een planning is lastig te halen.
En ook onderling gaat het niet altijd zo soepel als je wel zou willen. Wie is er precies verantwoordelijk voor wat? Verschillende medewerkers kunnen verschillende inzichten hebben, en verschillende gewoontes, of lastige trekjes … Toch zul je samen de klussen moeten klaren!

Dan kan een leertraject ‘Samenwerken met Resultaat’ de buitenboordmotor zijn die de duw geeft die nodig is om echt te gaan samenwerken aan je resultaten.

Voorafgaand aan het leertraject doen we een oriëntatie om een beeld te krijgen van de organisatie, het team (de afdeling, …), de gewenste resultaten, de knelpunten. Daarna ontwikkelen we samen met de manager een traject dat past bij de situatie. Hierin sluiten we dicht aan bij de eigen werksituatie: waar mogelijk werken we in de eigen praktijk, anders werken we met voorbeelden uit die praktijk.
vonk voor ontwikkeling


vonk@voorontwikkeling.nl