vonk voor ontwikkeling wie wij zijn werkwijze aanbod contact


Individuele ontwikkeling
coaching
intervisie
Ontwikkeling van teams
teamcoaching
theater van de samenwerking
Ontwikkeling van organisaties
toekomstscenario's
spelsimulaties
Andere dienstverlening
mediation (conflictbemiddeling)
theatersportTheater van de samenwerking

Theatersport is improvisatietheater. Je vrij voelen om te experimenteren, niet te veel nadenken, gewoon doen! Daar ontstaan verbazend mooie dingen uit.

Een dag of een dagdeel theatersporten met elkaar, brengt veel ontspanning, humor en plezier. En tegelijk ben je wel aan het samenwerken, op een andere manier: door de ander te laten schitteren. Door aanbod van anderen te accepteren en voort te bouwen op wat er al is.

Onder begeleiding van één of twee enthousiaste en energieke theatersport-trainers, beginnen we met een uitgebreide warming up. Theateroefeningen en samenwerkingsspel helpen je om uit je hoofd te komen en brengen een boel plezier. Daarna oefenen we een aantal spelvormen, waarin je leert om mooie toneelsituaties te laten ontstaan. We sluiten de workshop af met een echte theatersportwedstrijd.

Theatersport is goed te gebruiken als metafoor voor leiding geven en samenwerken. Wilt u een training over deze onderwerpen, met een andere insteek dan gewoonlijk, dan is theatersport een mooi voertuig.
vonk voor ontwikkeling


vonk@voorontwikkeling.nl