vonk voor ontwikkeling wie wij zijn werkwijze aanbod contact


roeland vonk
netwerk


Netwerk

Onderdeel van het netwerk van Vonk voor Ontwikkeling maken uit:

dr. Kilian Bennenbroek Gravenhorst
Kilian adviseert en begeleidt organisaties in verandering. Meestal zijn dat veranderingen gericht op verbetering en ontwikkeling van organisaties, afdelingen of teams. Kilian zorgt voor gerichte aandacht voor sturing, regie en monitoring. Dat is nodig om echt resultaat te behalen. Het combineren van onderzoeken, veranderen en leren staat centraal in de werkwijze van Kilian. In 2002 promoveerde hij op een proefschrift naar belemmeringen en succesfactoren bij veranderingsprocessen.

mr. Wonah de Koningh MSc.
Wonah werkt als coach en adviseur in verandertrajecten in complexe omgevingen, waarin het niet alleen gaat om het ontwikkelen van strategieën maar vooral ook om de uitvoering en het in beweging krijgen van organisatie en mensen. Door haar ervaring als bestuurder en als manager in overheidsorganisaties kent zij het grensvlak van (politiek)bestuur en organisatie waarop haar klanten, die (delen van) grote organisaties leiden, zich bewegen.

mr. Rolf Bredschneider
Rolf adviseert bedrijven op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving & selectie en ontwikkelt concepten om mensen binnen organisaties beter te laten samenwerken en te inspireren. Naast zijn werk is hij tien jaar actief geweest als tennistrainer/coach en begeleidt hij als tourleader ‘trekkings’ in de Himalaya.

drs. Liesbeth Heuts
Liesbeth is Arbeids- en Organisatiepsychologe. Zij houdt zich bezig met loopbaanbegeleiding, psychologisch selectieonderzoek en het ontwikkelen en begeleiden van business games, trainingen en assessment centers. Daarnaast adviseert zij organisaties op het gebied van de ontwikkeling van hun medewerkers, het inrichten van selectieprocedures en geeft zij selectietrainingen.
top

vonk@voorontwikkeling.nl