vonk voor ontwikkeling wie wij zijn werkwijze aanbod contact


roeland vonk
netwerk


Roeland Vonk

Vonk voor Ontwikkeling is een netwerkorganisatie. Afhankelijk van de aard en omvang van een project, stellen we het team samen dat er aan gaat werken. Het netwerk bestaat uit ervaren professionals op het gebied van coaching, training, management, organisatieverandering, mediation.

Het knooppunt van het netwerk van Vonk voor Ontwikkeling is Roeland Vonk. Roeland combineert in zijn aanpak inzichten uit opleidingskunde en organisatiekunde. Met zijn ervaring als projectmanager, trainer en adviseur in overheid en professionele dienstverlening, is hij een goede gesprekspartner.

Projecten variŽren van individuele coaching en teamcoaching tot het begeleiden van organisaties bij strategische trajecten. Hij voert deze projecten uit in overheid, bedrijfsleven en professionele dienstverlening.

Een deel van zijn tijd is Roeland verbonden aan het bureau Algemene Bestuursdienst (ABD) van de rijksoverheid. Als consultant Intercollegiale consultatie begeleidt hij consultatiegroepen, samengesteld uit topmanagers van de rijksoverheid, gemeentelijke overheid en uitvoeringsorganisaties.

Roeland stimuleert en daagt uit om in de praktijk aan het werk te gaan met de themaís die spelen en het niet te laten bij denken, luisteren, lezen, praten en oefenen.
top

vonk@voorontwikkeling.nl